RO
Piese de schimb direct de la furnizor

Piese de schimb direct de la furnizor

În catalogul de piese auto Caut Piese - puteți găsi piese de schimb noi și folosite pentru mașini, piese auto pentru mașini străine din Europa, Japonia, SUA.
 Caut Piese este un serviciu pentru căutarea pieselor auto de la vânzător la cumpărător.  Folosind site-ul nostru, cumpărați piese de schimb pentru mașini fără intermediari.
Platforma noastră de piese auto și autovehicule își stabilește trei sarcini principale:

● Să colectăm pe site cel mai bogat catalog virtual de piese de schimb pentru mașini.

● Să simplificam și să accelerăm achiziția de piese auto pentru mașini pe cât posibil.

● Să extindem aria geografică a achiziției și vânzării de piese de schimb noi și folosite între toate regiunile țărilor UE.

Pentru a îndeplini toate cerințele de mai sus, echipa noastră de zi cu zi desfășoară lucrări sistematice pentru îmbunătățirea platformei. Oferim o gamă largă de piese de schimb pentru autoturisme dintr-o mare varietate de mărci europene, japoneze și americane. În catalogul nostru de piese de schimb veți găsi accesorii pentru șasiu, echipamente electrice, părți ale grupului motor și piese pentru caroserie. Dar principalul nostru avantaj este organizarea și legătura directă între vânzător și cumpărător.
 

Piese de schimb direct de la furnizor

piese auto

Service

piese

auto

Chisinau

Moldova

Autopiese

md

magazin

online

dezmembrare

schimb

comanda

livrare

cauta

SRL

vind

pret

,piese auto,Service , piese , auto, Chisinau, Moldova, Autopiese, md, magazin, online, dezmembrare, schimb, comanda, livrare, cauta, SRL, vind, pret

Cautpiese

md este un sistem unic de căutare a pieselor după codul și modelul automobilului

Un portal care unește toate serviciile auto, spălătoriile auto, magazine de piese, dezmembrări si vulcanizări

Vă permite să vedeți disponibilitatea și prețul furnizorilor principali din Moldova, orarul de lucru si adresele serviciilor auto, spălătoriilor auto, magazinelor de piese, dezmembrărilor si vulcanizărilor

Cautpiese.md este un sistem unic de căutare a pieselor după codul și modelul automobilului. Un portal care unește toate serviciile auto, spălătoriile auto, magazine de piese, dezmembrări si vulcanizări. Vă permite să vedeți disponibilitatea și prețul furnizorilor principali din Moldova, orarul de lucru si adresele serviciilor auto, spălătoriilor auto, magazinelor de piese, dezmembrărilor si vulcanizărilor.

loading ...